Hoe een website op maat mijn carrière heeft gevormd

website op maat

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in kunst en design en na mijn opleiding besloot ik om hier fulltime mee aan de slag te gaan. Ik startte als freelance kunstenaar en binnen een jaar had ik al een groot aantal opdrachten. Ik was blij en dankbaar voor al het werk, maar ik vond het moeilijk om alles bij te houden en te communiceren met mijn klanten. Ik besefte al snel dat ik een stevige en professionele online aanwezigheid nodig had om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. In deze tekst ga ik het daarom hebben over waarom ik kunst en design zo leuk vind en hoe een website op maat de sleutel tot succes voor mij was.

website op maat

Waarom ik kunst en design zo leuk vind

Ik was altijd zoals eerder gezegd bezig met kunst en dat kwam door mijn moeder die ook in de business zat. Mijn moeder overleed tragisch toen ik vijf jaar was en daarom gebruik ik kunst en design om toch een beetje een connectie te hebben met mijn moeder. Door alle boeken die ik erover gelezen heb, weet ik er nu ook veel vanaf en ik ben zelf ook nog eens een keer heel erg creatief en dat helpt natuurlijk ook heel erg. Na al die jaren ben ik het nog steeds niet beu en doe ik het nog steeds erg graag. 

Een website als de sleutel tot succes

Mijn beslissing om een website op maat te laten maken was de beste die ik ooit heb genomen. Het gaf me de mogelijkheid om mijn werk online te presenteren en het maakte het makkelijker om te communiceren met mijn klanten. Ik kreeg veel meer opdrachten en had eindelijk een professionele onlineaanwezigheid. Ik had zelfs niet verwacht dat mijn website zo’n groot verschil zou maken, maar het was een doorslaggevende factor in mijn groei en succes. Ik zou dus aan iedereen willen aanraden die eenzelfde soort probleem heeft om niet te lang te wachten en het gewoon te doen!