Dit is de Hikvision 

Hikvision is de wereldwijde leider op de markt van beveiligingscamera’s. De producten maken gebruik van internet, en met de IP-technologie zijn het de veiligste beveiligingscamera’s van het moment. Het merk biedt veel verschillende camera’s aan, voor buiten en voor binnen. Als je zoekt naar een camera voor buiten, voor binnen of een verborgen camera die draadloos werkt kan je ideaal terecht voor een camera van Hikvision. De beeldkwaliteit van deze camera’s is uitzonderlijk. Het grootste nadeel is echter de prijs. Dit merk biedt alleen het beste van het beste aan, en daarom liggen de prijzen ook hoger.  

De verschillende soorten camera’s 

Het grootste voordeel van de beveiligingscamera’s die worden aangeboden door het merk is dat deze via het internet werken. Dit betekent dat je via een webbrowser of een smartphone de live beelden kan zien van alle camera’s die je hebt geïnstalleerd in het pand. Je hoeft dus geen kabels met elkaar te verbinden om de camera’s te laten werken. De camera’s hebben veel opties wat ervoor zorgt dat je via een microfoon kan horen wat er gebeurt in een bepaalde ruimte, een speaker zodat je dingen in kan spreken naar de mensen die aanwezig zijn in de ruimte.  

Er zijn veel verschillende camera’s die aangeboden worden door het merk. Denk bijvoorbeeld aan de camera’s die geschikt zijn winkels. Deze slimme camera’s hebben allerlei opties om alarmen in te stellen zodat er een notificatie komt wanneer er iets gebeurt op de camera. Ze zijn zo gemaakt dat ze mensen en voertuigen kunnen onderscheiden en zelfs bij sterk tegenlicht helder beeld geven. De camera’s komen in allerlei verschillende ontwerpen, van de ronde camera’s die je vaak in winkels ziet tot de grote camera’s die je vaak buiten een beveiligd pand ziet hangen.  

De voordelen van deze camera’s 

Naast de nieuwste technologieën die ontwikkeld worden door het merk Hikvision zijn er ook een aantal zaken die het gebruiken van deze camera’s extra makkelijk maakt. De online omgeving waar je toegang krijgt tot de beelden is erg gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Daarnaast biedt het merk ook allerlei accessoires aan die gemaakt zijn voor een veilige en handige installatie van de camera’s. Op deze manier kan je de camera’s plaatsen op elke gewenste plek en kan je het pand zo optimaal mogelijk beveiligen. Dit is de reden dat de meeste bedrijven ook kiezen voor Hikvision camera’s! 

Tip: Camerashop24