Betaalbaar en sfeervolle verlichting

Lideka

Vaak is het ingewikkeld om in verschillende ruimtes van een woning de juiste sfeerverlichting te krijgen, maar met de strips van Lideka wordt het al een heel stuk eenvoudiger. Omdat de strips in een aantal soorten verkrijgbaar zijn, vind je altijd wel een passende strip voor de ruimte die je wilt verlichten. Om een echte bioscoop sfeer te creëren, kun je gebruik maken van televisie led verlichting. Je hebt dan echt het idee dat je in een bioscoop film aan het kijken bent.

Speciale effecten

Met de RGBIC ledstrips van Lideka, kun je speciale effecten creëren, naast de kleuren hebben deze strips ook lichteffecten waar je gebruik van kunt maken. Prachtige effecten die de ruimte nog meer sfeer geven dan de andere led strips, een regen van led verlichting of een prachtige regenboog verlichting waar je gebruik van kunt maken. Ondanks de vele mogelijkheden van deze strip, is de werking gelijk aan die van de andere led strips. Hoge kwaliteit lampjes en ook energiezuinig in gebruik.

Lideka

Kies voor een compleet pakket

Wanneer je gebruik wilt maken van meerdere mogelijkheden, zijn er praktische pakketten beschikbaar met led strips. Op deze manier kun je met verschillende mogelijkheden de mooiste verlichting creëren in verschillende ruimtes. De groottes van de pakketten zorgen dat je deze overal kunt gebruiken in huis, prachtige kleuren en effecten zorgen dat je precies de kamer krijgt die je wenst. Wil je echt een regen aan led verlichting, kies dan voor de speciale strips die je in de webshop kunt kopen.