Ik wil overstappen naar KPN

overstappen naar KPN

Ben jij niet tevreden over je huidige internetprovider? Dan is het wellicht het moment om over te stappen naar een andere provider. Het overstappen naar een andere provider kan voordelen met zich mee brengen. Dit wilt niet zeggen dat het altijd gunstig uitpakt. Het kan namelijk voorkomen dat je een kleine boete moet betalen om over te stappen naar een andere provider. Sta jij op het moment om over te stappen naar KPN? Lees dan even verder! Overstappen naar KPN is namelijk zeer voordelig, maar dient wel op de juiste manier te gebeuren.

Maak een combideal

Je hebt bij KPN de mogelijkheid om een combideal te maken. Een combideal is wanneer je KPN als telefoonprovider hebt en nu ook van plan bent om het internet voor thuis bij KPN af te sluiten. Een combideal geeft je kortingen en in sommige gevallen krijg je ook een cadeautje. Je krijgt vaak € 5 korting op het mobiele abonnement en kunt op dit moment kiezen uit een aantal leuke cadeautjes. KPN is over het algemeen een vertrouwelijke, maar ook zeer goede internetprovider. Je kunt heerlijk genieten van het juiste internet, zonder storingen. De overstap naar KPN is daarom helemaal geen slecht idee!overstappen naar KPN

Het kan voorkomen dat je als klant te veel betaalt vanwege een oude tariefregeling. Wanneer je graag goedkoper uit wilt zijn en een nieuwe berekening wilt dan heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een ander abonnement. Je krijgt dan een nieuw tarief/pakket, waardoor het internet wellicht een stukje goedkoper is. Een nieuwe klant zal je helaas niet meer worden. Dit komt doordat je geregistreerd staat in het systeem. Hierdoor zal je dus geen cadeau ontvangen. Wel is het dus mogelijk dat je een mooie korting krijgt.