JUNG: het materiaal dat jij zoekt

Op zoek naar goed materiaal? Dan ben jij in dit artikel helemaal op de juiste plek. Wij zullen je namelijk meer vertellen over JUNG materiaal. De belangrijkste focus zal zijn wie JUNG is, want ze bestaan al heel wat jaren. Het is een echt familiebedrijf. Dus ben jij op zoek naar schakelmateriaal, maar niet zomaar schakelmateriaal – je wilt het beste van het beste? Dan kies je voor JUNG. Wie zij zijn en wat voor schakelaars je kunt verkrijgen, dat lees je in dit artikel!

JUNG: even introduceren

Nu ben jij waarschijnlijk ook wel benieuwd geworden naar JUNG. Wie zijn zij? Wij vertellen je er graag alles over. Allereerst ze bestaan al sinds 1912. Toen is JUNG opgericht. Het is dus een echt familiebedrijf. Al meer dan een eeuw – het duurt niet lang voordat het zelfs anderhalve eeuw is – hebben zij informatie weten op te doen op het gebied van duurzame technische innovatie. Het is een echt familiebedrijf en het gaat van generatie op generatie over. De vergaarde kennis wordt warm overgedragen. En dat zie je terug in de kwaliteit van de producten. Je koopt namelijk niet zomaar iets bij hen. Wat meer kenmerken over dit bedrijf:

  • Ze hebben meerdere vestigingen, waaronder in Sauerland en Westfalen
  • Hun echte thuisbasis is toch echt wel Duitsland
  • JUNG is het eerste bedrijf in Westfalen dat het nieuwe TÜV NORD ‘made in Germany’ keurmerk mocht ontvangen

Over dat keurmerk gesproken, dat is een keurmerk voor Duitse kwaliteit. Het zegt dus heel wat dat zij dit als eerste bedrijf mochten ontvangen, toch? Neem dat maar mee in je overwegingen – wedden dat jij het er ook mee eens bent? Het bedrijf beschikt verder over de nodige certificeringen. Te denken valt aan DIN EN ISO 9001:2008. Als jij hier meer over wilt weten, vraag ons dan. Het voert te ver om daarover in dit artikel meer te spreken. Het draait immers om JUNG zelf – en het schakelmateriaal natuurlijk. JUNG richt zich voortdurend op het onafhankelijk blijven van trends en ook van mode. Hoe zij dat doen? Juist, dit doen zij precies op de manier die jij ook zou moeten toepassen. Namelijk door bruikbare en tijdloze oplossingen te bieden. Met deze aanpak hebben zij al meerdere prijzen gewonnen. Wist je dat dat onder meer de German Design Award en de Plus X Award zijn? Ze zijn daarmee het meest innovatieve merk. En in een wereld waar alles super snel verandert, heb jij een bedrijf als dit echt nodig. Zeker als jij als bedrijf jouw producten van de beste kwaliteit wilt laten zijn, kies je voor JUNG. Kies bijvoorbeeld voor de wisselschakelaar, of de kruisschakelaar is ook een optie. Wist je dat je hiernaast nog 8 andere opties hebt? 

Meer informatie of direct bestellen?

Het kan zijn dat jij meer informatie nodig hebt voordat jij een bestelling plaatst. Wellicht ben jij nog op zoek naar het juiste product, natuurlijk is dat altijd een zoektocht. Maar als er nog vragen zijn en je weet precies welke dat zijn, stel ze dan. Dat is belangrijk, zodat jij over de juiste informatie beschikt tijdens het koopproces. Bekijk de mogelijkheden en alle producten zelf via sandervunderink.nl!”>www.sandervunderink.nl!

Lees meer…