Wat is thunderbolt 3 dock en zijn geschiedenis!

thunderbolt 3 dock is ontwikkeld door Intel die de USB-poorttechnologie opvoert door zowel snelle gegevens als video te ondersteunen. Het gebruik van Thunderbolt via een USB-C poort gemaakt in samenwerking met USB-IF. thunderbolt 3 dock is de snelste beschikbare poort. Het verbindt Thunderbolt-apparaten, alle HD- en 4K-schermen en miljarden USB-C-apparaten met behulp van één compacte omkeerbare kabel.

Hier is wat achtergrondgeschiedenis van thunderbolt 3 dock. In 1995 consolideert en vereenvoudigt de USB 1.0 datapoorten met lage snelheid. In 2000 verhoogt USB 2.0 de datasnelheid tot 480 Mbps. In 2008 verhoogt USB 3.0 de datasnelheid tot 5 Gbps. In 2010-2011 consolideert en vereenvoudigt Thunderbolt de snelle data- en videopoorten tot 10 Gbps. Notebooks met Mini DisplayPort worden aangekondigd. In 2013 verhoogt Thunderbolt 2 de gegevens- en videosnelheid tot 20 Gbps. USB 3.1 verhoogt de datasnelheid tot 10 Gbps. Meer apparaten met Mini DisplayPort worden aangekondigd. In 2014 introduceert Type-C of USB-C connector een nieuwe kleine, omkeerbare connector. In 2015 tot 2019 brengt het Thunderbolt 3-dock Thunderbolt en USB 3.1 met 10 Gbps naar USB-C met 40 Gbps.

Wat is de beste thunderbolt 3 dock die er is?

Veruit vinden wij dat de CalDigit TS3 Plus het beste Thunderbolt 3-dock is vanwege zijn 85W stroomlevering en 15 totale poorten in een duurzaam en compact aluminium chassis. Als u een laptop hebt met een Thunderbolt 3-poort, zal het de productiviteit verhogen en u in staat stellen al uw randapparatuur aan te sluiten. Hier zijn enkele redenen om CalDigit TS3 Plus thunderbolt 3 dock te kopen:

  • 15 totale poorten
  • Duurzame aluminium constructie
  • UHS-II SD-kaartlezer
  • Kan twee 4K-schermen aan met 60 Hz
  • Levert tot 85W vermogen

Veel moderne Ultrabooks bevatten ten minste één thunderbolt 3 dock. Terwijl de standaard superieure prestaties biedt en veel apparaten ondersteunt. Je kunt een laptop het ene moment opladen en het volgende moment een signaal naar een beeldscherm sturen. Niet al jouw randapparatuur gebruikt de USB-C-poort. Naarmate laptops dunner worden, zullen fabrikanten ook minder poorten gebruiken. Het antwoord? Een Thunderbolt 3-dockingstation dat poorten biedt voor meerdere accessoires.

De CalDigit TS3 Plus bevat vijf USB-A 3.1, twee USB-C 3.1, DisplayPort 1.2, twee Thunderbolt 3 waarvan één de host-laptop aansluit, Ethernet, S/PDIF, een SD-kaartlezer en 3,5 mm audio in- en uitgangen. Het dock neemt weinig ruimte in beslag. Het kan verticaal staan of horizontaal zitten en weegt iets meer dan 1 pond. Het docking station kan tot 85W stroom leveren aan jouw laptop, en je kunt kiezen uit een kabel van 0,7 meter of 2 meter voor een aansluiting. Zolang jouw laptop een Thunderbolt 3-poort heeft, maakt dit dock de meeste andere adapters en hubs die je hebt liggen overbodig, tenzij je onderweg bent. Zet het op een bureau, sluit een enkele kabel aan en zie hoe jouw laptop een capabel werkstation wordt.

Koop de jouwe nu!: thunderbolt 3 dock

Het juiste thunderbolt 3 dock vinden kan echt moeilijk zijn. We hopen in dit artikel een aantal van jouw vragen te hebben beantwoord. We hebben veel thunderbolt 3 die beschikbaar zijn om te kopen op onze websites. We geloven dat we de kwaliteit en de juiste prijs voor je hebben op www.onlinemacwinkel.nl.