Gebruikt u al een tablet voor senioren?

Voor de 70ste verjaardag van onze grootmoeder hebben we een aantal opties onderzocht voor het kopen van een leuk cadeau. Wij hebben gemerkt dat mijn grootmoeder niet handig is met computers. Ze heeft op dit moment niet meer een laptop en doet alles met de tablet. Het is echter alsnog een pittige klus om haar goed met een tablet te laten werken. Om deze reden leek het ons wel een goed idee om een tablet voor senioren te kopen. Een dergelijk tablet voor senioren is gemakkelijker ingericht zodat mensen die wat op leeftijd zijn ook gebruik kunnen maken van een tablet. We hebben daarom onderzoek gedaan of een tablet voor senioren bestaat. Wanneer we dan zouden zien dat een tablet voor senioren bestaat, konden we verder kijken waar dit dan te koop zou zijn. Toen we zagen dat een tablet voor senioren bestaat, hebben we een aantal van dit soort tablet voor senioren vergeleken met elkaar. Na goed onderzoek kwamen we uit op de website kwebbel.nl . Deze tablet voor senioren leek ons passend voor de dingen waar mijn grootmoeder haar tablet voor gebruikt.

Een tablet voor senioren die gemakkelijk te besturen is

Wanneer ik kijk naar de functies die mijn moeder met name gebruikt bij een tablet voor senioren, dan zou dat met name het videobellen zijn. Daarnaast houdt onze grootmoeder er van om foto’s op te slaan en te bekijken. Tot slot leek het haar ook wel leuk om berichtjes te kunnen versturen. We hebben toen op de website kwebbel.nl gekeken of deze functionaliteit er op zit. We zagen dat dit het geval was, en dat de tablet kant en klaar geleverd werd. Dit sprak ons wel aan omdat we zelf ook niet bepaald een technisch wonder zijn. We hebben toen op de website gekeken hoe we een tablet voor senioren konden kopen. Dit bleek via de website eenvoudig gedaan te zijn. We hebben de bestelling toen rond gemaakt en hebben de bestelling vervolgens gemakkelijk kunnen betalen. De tablet voor senioren werd op het huisadres van onze grootmoeder geleverd, en het is ons samen met grootmoeder gelukt om de tablet voor senioren aan te zetten op afstand. We hebben al een aantal keer kunnen bellen met grootmoeder en dit vonden we erg leuk.

Bent u ook op zoek naar een manier om met uw grootmoeder in contact te blijven?

Wanneer u meer wilt weten over het gebruik en de aanschaf van een tablet voor senioren, gaat u dan eens:

  • Naar de website kwebbel.nl surfen.
  • Op deze website kijken welke mogelijkheden er zijn om een tablet voor senioren aan te schaffen.
  • Ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor mensen die minder digitaal vaardig zijn, om toch via de digitale wereld actief te blijven middels een tablet voor senioren.

Wij zijn ontzettend blij met de aanschaf van de tablet voor senioren voor onze grootmoeder en merken dat zij de laatste tijd regelmatig met familieleden online te vinden is. We zijn daarom erg blij met de bestelde tablet voor senioren en hopen dat u dit ook zult zijn. Kijk  snel even op de site.