De beste laptop aanbieding van 2021

Zoek je een nieuwe laptop? Voor veel mensen is het kopen van een laptop best wel een ding. Zie je alweer een laptop aanbieding? Het is lastig om een goede keuze te maken uit al het aanbod van laptop aanbiedingen en het kost natuurlijk best wel wat geld. Het is dan ook erg belangrijk om na te denken over de functies die je belangrijk vindt. Waarvoor gebruik je je laptop het meest? Wellicht je werk, studie of vooral voor sociale media? Dan zul je op verschillende zaken moeten letten. Wellicht kun je er een kiezen uit deze vijf. Want dit zijn volgens ons de beste laptop aanbiedingen van 2021.

  1. HP Pavilion 15-cs3965nd

Deze stijlvolle laptop van het merk HP heeft een 15,6 inch scherm en smalle afmetingen waardoor je hem makkelijk meeneemt naar werk of studie. De Intel Core i5 staat bekend als een stabiele processor die zonder hapering functioneert. Je kunt er ook makkelijk video’s mee streamen.

  1. Apple MacBook Air 13,3” 2019

Met 13,3 inch en een strak uiterlijk is deze laptop slechts 1,29 kilogram. Je neemt hem makkelijk overal mee naartoe. Deze Apple laptop heeft een prachtig Retina scherm en snelle processors. Met vier miljoen pixels worden je foto’s erg scherp afgebeeld.

  1. Lenovo IdeaPad L340-15 IRH

Deze laptop kun je zien als een echte game laptop. Hij heeft namelijk een goede videokaart. Het toetsenbord is mooi verlicht. Ook heeft de laptop een krachtige en goede processor.

  1. Acer Swift 3 SF314-58-59KV

Dit is volgens de consumentenbond de beste laptop. Ook is hij erg geschikt voor studenten. Hij is te verkrijgen in verschillende kleuren en heeft een verlicht toetsenbord.

  1. Asus ROG Zephyrus S GX701GXR-HG125T

Dit is de beste game laptop van het moment. Met een werkgeheugen van maar liefst 32 GB kun je snel schakelen tussen verschillende programma’s waar je mee bezig bent. Helaas is de batterijduur wel vrij laag.