Bespaar tot wel 60% energiekosten via een wasdroger warmtepomp

Wassen en drogen kost veel energie. Je verbruikt veel water voor het wassen en hoe heter je wast, des te meer energie het kost om dat water te verwarmen. Gelukkig worden de wasmachines steeds zuiniger en dus kun je met de juiste keuze flink besparen op de energiekosten. Als je alleen woont en misschien 1 keer in de week wast, dan heeft het wassen relatief weinig impact op je energieverbruik. Maar zelfs dan is het natuurlijk in je eigen voordeel om een zuinig model te kopen. Maar als je een gezin hebt met partner en kinderen, dan was je vaker en meer. Dat betekent dat het wassen veel impact heeft op je energierekening. Je wilt dan juist een zo zuinig mogelijk model. Als je ook nog eens een droger hebt, dan is het helemaal van belang dat beide zo zuinig mogelijk zijn. Als je alleen woont en dus alleen je eigenkleding hoeft te drogen, kun je nog wel uit de voeten met een droogrek. Maar als je de kleren van 4 mensen moet drogen en ook nog eens het beddengoed, handdoeken en ander wasgoed, dan is een droger uiteraard wel noodzakelijk. Een condensdroger is dan een optie, maar dit is niet de meest energiezuinige optie. Als je echt maximaal wilt besparen, dan kun je het beste kiezen voor een wasdroger warmtepomp. Een wasdroger warmtepomp kan bijdragen tot een besparing van wel 60%. Zulke besparingen voel je des te beter als je veel moet wassen en drogen. Hoe meer je wast en droogt, des te meer voordeel je hebt van een wasdroger warmtepomp en hoe noodzakelijker het ook is om juist te kiezen voor een dergelijk model. Maar uiteraard betaal je wel een prijs voor een dergelijke wasdroger warmtepomp. De techniek die nodig is om ervoor te zorgen dat de droger zo zuinig kan drogen is niet goedkoop. Qua aanschaf zal je dus duurder uit zijn. Maar door de flinke besparing op de energiekosten, heb je die kosten er op den duur uit en daarna ga je alleen maar meer besparen. In die zin is het dus wel van belang dat de wasdroger warmtepomp lang mee gaat, zodat je maximaal kunt profiteren. Op de site van was-droger.nl vind je dan ook de beste wasdrogers. Je kunt de verschillende modellen via de site eenvoudig vergelijken en je kunt ook meteen ontdekken welke wasdroger warmtepomp het beste is getest. Maar de beste is altijd getest op basis van zekere universele kenmerken. Het kan zijn dat voor jouw persoonlijke situatie een andere wasdroger warmtepomp beter is. Daarom kun je via de site ook gebruik maken van de wasdroger keuze hulp. Je kunt dan zaken meenemen als je budget en persoonlijke voorkeuren. 

Bestel de wasdroger warmtepomp die het beste bij je past

Of je nou kijkt naar de best geteste wasdroger of juist naar de wasdroger die het beste bij jou past qua budget en dergelijke, je kunt altijd bij was-droger.nl terecht. Via de site kun je namelijk ook meteen een wasdroger bestellen. 

De verschillende wasdrogers van was-droger.nl

Als je kijkt naar het assortiment, dan heb je heel veel opties voor wat betreft de wasdroger. Je kunt dan ook wasdrogers bestellen van topmerken als: 

  • Bosch
  • Siemens
  • Miele