Zo snel mogelijk verlost van pijn

Als je te maken hebt met pijn is dat natuurlijk nooit leuk. Om ervoor te zorgen dat deze pijn zo snel mogelijk verdwijnt en jij weer als vanouds kunt functioneren kun je naar een fysio praktijk gaan.

Snel een afspraak maken

Bij Fysiotherapie Claessens van de Rijt kun je altijd snel terecht als je klachten hebt. Je wordt al binnen 24 uur nadat je contact met de praktijk hebt opgenomen gezien door een fysiotherapeut zodat er een eerste gesprek kan plaatsvinden en bepaald kan worden wat het probleem is. Daarnaast wordt er meteen een goed behandelplan opgesteld.

Beweging is belangrijk

De praktijk gaat uit van het standpunt dat beweging belangrijk is bij de behandeling. Als je pijn hebt wil je natuurlijk ook veel rusten maar door op de juiste manier te bewegen kom je weer eerder in je oude ritme en kun je weer de handelingen verrichten die je eerder al deed, maar dan zonder pijn.

Samenwerking met andere specialisten mogelijk

De praktijk werkt met diverse specialisten die je met tal van pijnklachten kunnen helpen. Ze zijn gespecialiseerd in sportblessures en chronische pijn maar ook voor andere klachten kun je er terecht. Als ze een probleem constateren dat ze zelf niet goed of maar ten dele kunnen aanpakken schakelen ze altijd de hulp van een ander daarbij in. Op die manier wordt er samengewerkt met een andere specialist (bijvoorbeeld een arts of therapeut) zodat jij het snelste weer normaal kunt bewegen en kunt doen wat je wilt.