Bescherm je pocketBook Touch

pocketBook touch lux 5 hoesje

Of je er nu thuis mee op de bank zit, of je neemt je pocketBook Touch Lux 5 mee. Bescherming heb je overal nodig, want je wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurd. Gelukkig houdt niet iedereen van dezelfde kleuren en dezelfde hoezen, daarom vind je voor iedereen een geschikt pocketBook touch lux 5 hoesje. Met het hoesje kun je naar wens je apparatuur beschermen, en met een gerust hart ermee op pad gaan waar je ook naartoe wilt.

Bescherm de voor en de achterkant

Met de juiste hoes kun je de voor en achterkant van pocketBook beschermen, het is zonde als je aan de achterkant beschadigingen krijgt op je toestel. Met het juiste pocketBook touch lux 5 hoesje voorkom je dat je toestel zowel aan het scherm, als de achterkant krassen krijgt. Voordeel is ook dat je zelf een leuke kleur kunt kiezen die bij je past. Wil je de e reader een zakelijke look geven, ook dit is mogelijk met een hoes van shop4tablethoes.nl. 

pocketBook touch lux 5 hoesje

Leuke print

Wil je de e reader helemaal een andere look geven, dan is een pocketBook touch lux 5 hoesje met een mooie print echt iets voor jou. Kies voor een spannende print die bij je outfit past en je steelt de show met je hoes, maar met een effen kleur kom je natuurlijk ook mooi voor de dag. De hoes doet precies wat deze moet doen, je e reader beschermen tegen krassen en nog veel meer beschadigingen. het scherm is vaak een kwetsbaar onderdeel van een toestel.